Bungalow 'de Groene Straal' Buren

Gastenboek

11 berichten, 2 pagina's 
15-01-2017
Geplaatst door:
Gastenboek

Benieuwd wat eerdere huurders van onze bungalow vonden? In het gastenboek dat in de bungalow ligt staan veel persoonlijke verhalen. Wij vinden het fijn als u ook iets in het gastenboek wilt achterlaten na uw verblijf. Omdat nieuwe huurders graag lezen over ervaringen van andere huurders voordat zij reserveren hebben we ook een digitaal gastenboek op deze website. Wij vinden het fijn als u hier ook iets in schrijft.

04-10-2010
Geplaatst door:
een heerlijke vakantie met hond.

wat een fijn huis,van alle gemakken voorzien.
lekker licht.
we hebben genoten.
ook voor onze dalmatier Joky was het een werk vakantie.rennen over duinen en strand.
Dat wordt in het naseizoen oogluikend toegestaan.
De robbenboot is ook echt een aanrader.Dat geeft je een geluksgevoel.Ons Nederland wat ben je mooi.
We hadden ook mooi weer.
Het was een superweek voor ons.
groeten uit brabant.

30-08-2010
Geplaatst door:
nazomeren op Ameland

We hadden een heerlijke nazomer week in dit huisje. Wel met harde wind en soms regen. Met onze jongste dochter in de bolderkar konden we er toch elke dag op uit. De loopafstand naar het strand was prima te doen, ook voor de kleine beentjes van onze 4-jarige zoon. We hebben flink tegen de wind in gefietst, ijsjes gegeten en zandkastelen op het strand gebouwd. Het zwembad, met kinderbad, op 100 meter afstand was wel heerlijk als het even te hard regende.

18-08-2010
Geplaatst door:
vakantie ameland zomer 2010

Heerlijk twee weken vakantie op Ameland. Ondanks onze vele buitenlandse reizen komen we in de zomer graag op Ameland terug. Dit keer voor de tweede keer in het huisje De Groene Straal. Echt een gezellig huisje van alle gemakken voorzien en lekker dicht bij het strand. Heerlijk gefietst, gewandeld, gevliegerd en gevist. We hadden heerlijk weer, ook wel eens een buitje, maar elke dag buiten kunnen zitten op het zonnige terras. Tot volgend jaar!

31-05-2010
Geplaatst door:
Hemelvaart op Ameland

We hadden ons zomaar een weekje Ameland gegund. We waren er in de week van Hemelvaart. Volop genoten van de natuur. Vooral van de vele weidevogels, de ganzen en het frisse groen van het voorjaar. We waren uren aan het wad bij laag water. Steeds was het weer heerlijk thuiskomen in de Groene Straal. Je kunt er lang van de zon genieten op het terras en als het te heet werd, dan gingen we lekker in de natuurlijke schaduw zitten naast het huis. Top! We komen zeker terug in dit geriefelijke huisje.

25-11-2009
Geplaatst door:
Vakantie in de "Groene straal"

Wat een heerlijke herfstvakantie hadden we in het huisje "De Groenestraal"! Het is gerieflijk en gezellig ingericht, alles heel comfortabel.
Het terras op het zuiden konden we veelvuldig gebruiken, want we troffen het erg met het weer. Ook zijn we vele keren naar het strand gelopen. De dorpen Buren en het gezellige Nes zijn vlakbij. Veel restaurantjes in de buurt.
Kortom..... dit huis is echt een aanrader!

30-09-2009
Geplaatst door: Fam.Poeze
Vakantie

Net als vorig jaar, 2 weken van 25 juli tot 8 augustus in de Groene Straal.
Een echte aanrader, op loop afstand naar het strand.

22-09-2009
Geplaatst door: Fam. Zomer

Van 12 t/m 19 september 2009 zijn wij op Ameland in de Groene Straal geweest, echt een aanrader, keurig huisje en redelijk dicht bij zee, echt de moeite waard. Groet van Ron en Lutske.

21-01-2009
Geplaatst door:
Bezoek Groene Straal

Van 21 t/m 29 december logeerden wij met de kinderen Victor, Willemijn en Mirthe in de Groene Straal. een mooi gerenoveerd vakantiehuisje op Klein Vaarwater. Een keurig huisje waar we ons uitstekend hebben vermaakt. Het was prachtig maar koud weer. De foto's die we gemaakt hebben tijdens deze vakantie zijn te zien op http://www.bestveel.nl/binnenland.html en dan Ameland 2008 aanklikken. Kortom een echte aanrader.

20-10-2008
Geplaatst door:
Wat een mooie vakantie

Wij hebben enorm genoten van onze vakantie op Ameland. Wat een mooie natuur, mooie stranden, gezellige dorpjes en heerlijke restaurantjes. Relaxen, bewegen, sporten en genieten. Lekker uitwaaien in de duinen in het "Oert" of warm worden in de strandtent. Veel luxe in het vakantiehuis. Fijne bedden en een warme douche.

Bedankt!