Bungalow 'de Groene Straal' Buren

Bungalow De Groene Straal

De Bungalow

Onze bungalow staat op park klein vaarwater maar is particulier bezit. Wel kunt u gebruik maken van alle facilieten van het park. Wij hebben de woning persoonlijk ingericht met de focus op een comfortabel verblijf met goede kook, slaap-en zitcomfort. Door onze jarenlange ervaring is de inrichting behoorlijk uitgekiend, zodat u uw vakantie comfortabel kunt doorbrengen.

 

De woonkamer heeft een smart TV (32 inch) en er is glasvezel (dus snelle) wifi. Er is een open keuken, compleet ingericht met gaskookplaat, koelkast en vriesvakje, vaatwasser, combimagnetron, senseo en koffiezetapparaat. Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers: twee met een tweepersoonsbed (waarvan de bedden eventueel uit elkaar geschoven kunnen worden) en een slaapkamer met een stapelbed. Op twee slaapkamers zijn wastafels. Voor extra comfort zorgen de verhoogde bedden, het verhoogd toilet en de douchesteun. 

 

Aangrenzend aan de woonkamer met schuifpui is een heerlijk terras op het zuiden! Uiteraard met voldoende terrasstoelen. Bij extreme warmte biedt onze tuin, zo’n 800 m2 rondom de bungalow een prettige natuurlijke schaduw en heerlijke (speel)omgeving voor kinderen. Kortom alles voorhanden voor een heerlijke relaxte vakantie. In het schuurtje is plaats voor uw fietsen. Ook vindt u hier de wasmachine. De auto kan voor de deur wordn geparkeerd. 

 

In overleg kunt u een hond meenemen. Wij gaan er hierbij vanuit dat een volgende huurder hier geen hinder van ondervindt. Het is niet toegestaan uw hond op de bedden, stoelen of bank te laten liggen.

 

Klik hier voor meer foto's van het huis.

Enthousiast geworden? Ga dan naar reserveren.