Bungalow 'de Groene Straal' Buren

Reserveren

Wilt u onze bungalow huren? Kijk dan eerst op de bezettingskalender hieronder. x = bezet  "groen"= vrij. Neem vervolgens contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@groenestraal.nl of bellen met Dineke Fischer op (06) 4459 6121. Wij horen graag welke periode u wilt komen en met hoeveel volwassenen, kinderen en of huisdier. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg. De huurprijzen van de bungalow zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief uw gasverbruik.

  

 

Bezettingskalender

Bekijk de bezetting in dit schema.
Bekijk de bezetting in dit schema.

In de bezettingskalender kunt u de beschikbaarheid van onze bungalow bekijken. In principe verhuren wij per week van zaterdag tot zaterdag. In sommige periodes is ook een midweek of een lang weekend mogelijk. De bezettingskalender is actueel maar opties staan er niet op vermeld. Als u zeker wilt zijn of de door u gewenste periode nog vrij is, neemt u contact met ons op. In overleg kunnen we een optie voor u vastleggen. U kunt onze bungalow niet huren via de site van de VPVA of andere verhuurders. 

 

Overig

Huurperiode

U kunt het huis betrekken op de dag van aankomst na 12.00 uur. Op de dag van vertrek verlaat u het huis weer vóór 12.00 uur.

 

Schoonmaak

U treft het huis schoon aan. U verlaat het ook weer schoon. U hoeft dus niet te betalen voor de eindschoonmaak. Wij vragen ook geen borg. Deze formule is een vertrouwenskwestie. Dat gaat al meer dan 50 jaar goed. U zult alle benodigde middelen aantreffen die u nodig heeft. Maar viert u vooral vakantie. Pas de laatste dag vragen wij van u het huis weer zo netjes en schoon achter te laten, zoals u het heeft aangetroffen.

 

Linnengoed

Handdoeken, theedoeken en beddengoed (onderlakens, dekbedhoezen en slopen) neemt u zelf mee. Er zijn zes eenpersoonsbedden. Daarvoor heeft u onderlakens en dekbedhoezen nodig van 90x200 cm. Eventueel kunt u bed- en linnengoed huren bij de receptie van Klein Vaarwater. Reserveren is niet nodig, u kunt een linnenpakket gewoon ophalen bij de receptie.

 

Wat kost het?

Bekijk hier onze tarieven.