Tarieven en voorwaarden

Tarieven en voorwaarden

Onze tarieven
Onze tarieven

 

De prijzen van de bungalow zijn inclusief toeristenbelasting en gasverbruik. Voor de huur van een midweek of een weekend kunt u contact met ons opnemen om te kijken of het mogelijk is. Wilt u een afwijkende periode huren, neem dan ook contact met ons op. U kunt het huis betrekken op de dag van aankomst na 12.00 uur en op de dag van vertrek verlaat u het huis voor 12.00 uur. 

Schoonmaak

U treft het huis schoon aan. U verlaat het ook weer schoon. U hoeft dus niet te betalen voor de eindschoonmaak. Wij vragen ook geen borg. Deze formule is een vertrouwenskwestie. Dat gaat al meer dan 50 jaar goed. U zult alle benodigde middelen aantreffen die u nodig heeft. Maar viert u vooral vakantie. Pas de laatste dag vragen wij van u het huis weer zo netjes en schoon achter te laten, zoals u het heeft aangetroffen.

Linnengoed

Handdoeken, theedoeken en beddengoed (onderlakens, dekbedhoezen en slopen) neemt u zelf mee. Er zijn zes eenpersoonsbedden. Daarvoor heeft u onderlakens en dekbedhoezen nodig van 90x200 cm. Eventueel kunt u bed- en linnengoed of een keukenpakket van te voren huren bij www.linnenserviceameland.nl het 

wordt dan bij de accommodatie bezorgd. 

Wilt u reserveren?

Kijk dan op de bezettingskalender en neem contact met ons op. 

 

Mail info@groenestraal.nl of bel Dineke Fischer (06) 44596121.