Bungalow 'de Groene Straal' Ameland

Tarieven

Onze tarieven
Onze tarieven

 

De prijzen van de bungalow zijn inclusief toeristenbelasting maar exclusief uw eigen gasverbruik. Voor de huur van een midweek of een weekend kunt u contact met ons opnemen om te kijken of het mogelijk is. Wilt u een afwijkende periode huren, neem dan ook contact met ons op.

LET OP: de prijzen vanaf 2021 zijn inclusief gasverbruik. 

Bijkomende kosten

De enige extra kosten zijn die van gasverbruik. U neemt de gasstand op bij aankomst en ook weer bij vertrek. Het bedrag dat u moet betalen(0,60 ct per m3) kunt u in een enveloppe doen en in het huis achterlaten. Deze informatie staat ook allemaal in de bevestiging die u van ons ontvangt, zodra u heeft gehuurd. U betaalt niet extra voor toeristenbelasting of administratiekosten. Dit vervalt per 1 janaurari 2021

Huurperiode

U kunt het huis betrekken op de dag van aankomst na 12.00 uur. Op de dag van vertrek verlaat u het huis weer vóór 12.00 uur.

 

Schoonmaak

U treft het huis schoon aan. U verlaat het ook weer schoon. U hoeft dus niet te betalen voor de eindschoonmaak. Wij vragen ook geen borg. Deze formule is een vertrouwenskwestie. Dat gaat al meer dan 50 jaar goed. U zult alle benodigde middelen aantreffen die u nodig heeft. Maar viert u vooral vakantie. Pas de laatste dag vragen wij van u het huis weer zo netjes en schoon achter te laten, zoals u het heeft aangetroffen.

 

Linnengoed

Handdoeken, theedoeken en beddengoed (onderlakens, dekbedhoezen en slopen) neemt u zelf mee. Er zijn zes eenpersoonsbedden. Daarvoor heeft u onderlakens en dekbedhoezen nodig van 90x200 cm. Eventueel kunt u bed- en linnengoed huren bij de receptie van Klein Vaarwater. Reserveren is niet nodig, u kunt een linnenpakket gewoon ophalen bij de receptie.

Wilt u reserveren?

Kijk dan op de bezettingskalender en neem contact met ons op. 

 

Mail info@groenestraal.nl of telefoon Dineke Fischer (06) 44596121.