Bungalow 'de Groene Straal' Ameland

Tarieven en voorwaarden

Tarieven en voorwaarden

 

De prijzen van de bungalow zijn inclusief toeristenbelasting en gasverbruik. Voor de huur van een midweek of een weekend kunt u contact met ons opnemen om te kijken of het mogelijk is. Wilt u een afwijkende periode huren, neem dan ook contact met ons op. U kunt het huis betrekken op de dag van aankomst na 12.00 uur en op de dag van vertrek verlaat u het huis voor 12.00 uur. 

Schoonmaak

U treft het huis schoon aan. U verlaat het ook weer schoon. U hoeft dus niet te betalen voor de eindschoonmaak. Wij vragen ook geen borg. Deze formule is een vertrouwenskwestie. Dat gaat al meer dan 50 jaar goed. U zult alle benodigde middelen aantreffen die u nodig heeft. Maar viert u vooral vakantie. Pas de laatste dag vragen wij van u het huis weer zo netjes en schoon achter te laten, zoals u het heeft aangetroffen.

Linnengoed

Handdoeken, theedoeken en beddengoed (onderlakens, dekbedhoezen en slopen) neemt u zelf mee. Er zijn zes eenpersoonsbedden. Daarvoor heeft u onderlakens en dekbedhoezen nodig van 90x200 cm. Eventueel kunt u bed- en linnengoed huren bij de receptie van Klein Vaarwater. Reserveren is niet nodig, u kunt een linnenpakket gewoon ophalen bij de receptie.

Onze tarieven
Onze tarieven

Wilt u reserveren?

Kijk dan op de bezettingskalender en neem contact met ons op. 

 

Mail info@groenestraal.nl of telefoon Dineke Fischer (06) 44596121.