Bungalow 'de Groene Straal' Ameland

Contact en route

Verhuur  

Dineke Fischer
Hoofdweg 51
8474 CA  OLDEHOLTPADE

+31(0)561 611179 of: +31 (0)6 4459 6121

info@groenestraal.nl

Beheer  

P.J.W. Fischer
Groenhof 46
8501 VX  JOURE

+31(0)513 412960

Het perceel van Klein Vaarwater met de locatie van bungalow De Groene Straal
Het perceel van Klein Vaarwater met de locatie van bungalow De Groene Straal

Waar ligt de Groene Straal op Ameland?

De bungalow is gelegen op een perceel van vakantiepark klein Vaarwater op particuliere grond. Het park is dicht bij het dorp Buren, op het oostelijk deel van het eiland.

 

Met de auto

Om het huis te bereiken, neemt u op Ameland de richting Buren. In het dorp Buren, neemt u de weg richting strand. Ongeveer 500 meter buiten het dorp ligt aan uw rechterhand het bunga­low­park "Klein Vaarwater". Ter hoogte van de hoofdingang neemt u de eerste opgang links, dit is na ca 100 meter. U houdt nu links aan. Het derde huis aan de rechterkant is de Groene Straal.  

 

Openbaar vervoer.

Vanaf de boot neemt u op de steiger van Ameland de bus naar Buren "Klein Vaarwater". U stapt uit bij de halte Kiekduun/Klein Vaarwater. U loopt de weg richting Klein Vaarwater in. U neemt dan de eerste opgang links, na ca 100 meter. U houdt nu links aan. Het derde huis aan de rechterkant is de Groene Straal. Het is ongeveer 250 meter lopen vanaf de bushalte. 

De boot naar Ameland

De boot naar Ameland vertrekt vanaf de pier in de buurt van Holwerd, Noord Friesland. Voor navigatie-aparatuur kunt u de postcode van de vertrekterminal (steiger) op Holwerd gebruiken: 9151 AE.

 

Kijk voor vertragingen en afvaartijden op de site van Wagenborg passagierdiensten.

 

Nieuwe sneldienst met de Fostaborg

 

Vanaf 28 maart 2018 heeft Wagenborg Passagiersdiensten een nieuwe sneldienst op het traject Ameland-Holwerd. Het nieuwe schip m.s. Fostaborg, heeft plaats voor 48 mensen en vaart in twintig minuten van Holwerd naar Ameland en omgekeerd. Voor meer informatie, gebruik de onderstaande link, het bespaart u zoekwerk op de website van WPD. https://www.wpd.nl/ameland/nieuwe-sneldienst/

Bungalow De Groene Straal op Google Maps

 

 

AMELAND VANUIT DE LUCHT